Contact direct

nederlandse-vlag-klg-logistics +31 (0) 77 324 50 00

roemeense-vlag-klg-logistics +40 (0) 21 408 40 40

chinese-vlag-klg-logistics+86 (0) 10 582 069 85

engelse-vlag-klg-logistics +44 (0) 1274 600 022

turkse-vlag-klg-logistics+ 90 (0) 212 550 8901

logo-klg-logistics
twitter-iconyoutube-iconemail-iconhome-icon

quick-offer-a-hover

Grupul KLG Europe ofera servicii logistice ca transportul si suport al lantului de aprovizionare

Raportul companiei

KLG Europe, Logistica

KLG-Logistics-Europe-logistics

Logistica este o importanta cale de a creste eficienta afacerii, contribuind semnificativ la un cost si un procedeu de management mai bun. Externalizarea activitatii de logistica catre o companie specializata permite clientilor sa se ocupe de esenta activitatii lor, reduce costurile si maximizeaza profitul. Ocuparea totala pe principalele piete europene de depozitare, in total peste 10 milioane de metri patrati, a inceput sa se imbunatateasca dupa declinul din 2009, cu inregistrarea pe pietele centrale si est europene a unei evolutii bune conduse de maturizarea sectorului procesului de logistica.

Expertiza logistica a KLG Europe

Compania este bine cunoscuta pe piatele unde opereaza pentru capacitatile depozitelor sale de extindere, implementarea tehnologiei avansate pentru un mai bun management si control, ca si pentru gama larga de servicii cu valoare adaugata pe care le ofera. DEpozitele KLG Europe in Olanda, Romania si Marea Britanie nu sunt simple depozite de produs ci spatii in care produsele sunt in siguranta si care ofera informatii despre mutarea produselor, fapt benefic pentru client.

Depozitarea

Depozitele modern echipate de 120,000 de metri patrati sunt disponibile pentru clientii KLG in Olanda, Romania si Marea Britanie pentru depozitare, manipulare si transferul marfurilor catre retailer sau alte destinatii. Compania realizeaza toate procesele majore de depozitare,de la primirea bunurilor la incarcarea lor, depozitarea, pregatirea comenzilor si alegerea transportului si gestiunea inventarului (contabilitatea ciclurilor, adrese,etc).

Depozitele sunt localizate strategic si usor accesibile.KLG ofera solutii de depozitare singular cat si depozitare impartita, astfel clientii pot controla mai bine bugetul de logistica. Folosind un sistem de management pentru depozitare, directionarea materialelor si urmarirea poate fi perfect coordonata si personalul poate mentine inventarul acurat prin inregistrarea tranzactiilor. Echipa KLG, bazandu-se pe cerintele de depozitare privind produsele clientului , poate veni cu propuneri pentru optimizarea depozitarii si manipularii.

Tehnologie avansata, securitate si controlul calitatii

Pentru a maximiza depozitarea si siguranta oamenilor, multe dintre depozitele KLG au standarde de securitate TAPA(Asociatia de Protejare a Achizitiei tehnologice) si sisteme de management pentru depozitare. Sistemul de management al depozitarii(WMS) folosit la KLG este suportat de frecventa radio(RF scanner). Toate activitatile sunt directionate de WMS si au nevoie de confirmare de catre angajati la depozit cu echipamentul de scanare.Acesta asigura inregistrare in timp real a tuturor schimbarilor stocului. Erorile sunt limitate, administrarea este facuta in timp real in depozite si nu dupa, de un angajat in fata unui birou. Scanarea RF este facuta de mai multe ori (numar palet intern, etichete SSCC, cod EAN si numar serial).

KLG a inceput, de asemenea, implementarea sistemului de inalta tehnologie TMS (sistem de management de transport). Chiar daca compania a centralizat mare parte din informatii si comunicatii, ramane operatorilor locali specialist ICT si utilizatori cheie la toate locatiile sale. Notele de livrare(AVIZ) si Notele de receptive(NIR) sunt livrate automat pe email dupa confirmarea in system.

KLG Europe a dezvoltat un portal de internet pentru a furniza transparent totala clientilor sai. Accesul la informatii prin EDI(Electronic Data Interchange) ii ajuta sa gestioneze mai bine depozitarea comenzilor, produselor si reinnoirea stocurilor sau transferul lor.Comunicarea computer-computer este mai rapida si mai acurata,permitand clientilor sa atinga multiple provocari si cerinte de logistica in zilele noastre si furnizeaza date eficiente in procesul de logistica.

Procesele automate de depozitare(in cazul receptiei si notificarii bunurilor, de exemplu) contribuie la reducerea costurilor si previne intarzierea informatiei, care imoacteaza pozitiv procesul de luare a deciziilor a clientilor(la vanzare, de exemplu) si , in consecinta, eficienta business-ului lor.

Site-ul de Limbi

turkish-flagenglish-flagfrench-flagnederlandse-vlag

Lean and Green

lean-and-green

Sustenabilitatea este importanta pentru KLG

Citeste mai mult!

Imi place KLG Europe